top of page
kerstbox (2).jpg
Verdient jouw hond dit jaar een cadeau onder de kerstboom vol lekkernijen die jouw beste vriend écht alle eer aandoen?

Ik stelde een kerstbox samen vol lekkers en verrassende extra's zodat jouw hond dit jaar kan meegenieten van al het feestgedruis!

Van een zoektocht vol pijn... naar een vrolijke snuitert!

Fenn, onze lieve pup die in 2015 op 8 weken oud bij ons kwam, liep helaas tegen heel wat gezondheidsproblemen aan. Oorontsteking na oorontsteking, we waren vaste klant bij de dierenarts. We kregen verschillende soorten hypoallergeen voer mee, maar niets bleek te werken.

Na twee jaar besloot ik mijn gevoel te volgen en over te stappen van commerciële brokken naar een dieet gebaseerd op vers vlees, verse groenten, fruit en specifieke kruiden ter ondersteuning. De overgang naar dit natuurlijke dieet resulteerde in zichtbare veranderingen, maar het duurde nog eens twee jaar voordat we alle gezondheidsproblemen van Fenn konden identificeren.

Een biotensoranalyse bracht precies aan het licht waar Fenn gevoelig voor was, van bepaalde groenten en fruit tot specifieke vleessoorten. De lijst van beperkingen was lang, maar het hielp ons om ingrediënten te identificeren die zijn welzijn wél bevorderden.

Om Fenn te kunnen blijven blijven belonen tijdens trainingen of hem gewoon een snack te kunnen geven, dook ik zelf de keuken in. Zo kwam Pawsome Goodies tot stand. Recepten gebaseerd op het ultra gevoelig lijfje van Fenn, vol goede voedingsstoffen die hem wél alle eer aan doen! En... niet onbelangrijk... ontzettend lekker!

Sarah-Fenn.png

Snacks met ingrediënten die jouw hond écht goed doen!

PawsomeGoodiesOG.png

Ontdek in onze online winkel hondenkoekjes gebaseerd op het unieke allergieverhaal van Fenn. Stel zelf naar hartenlust je eigen traktaties samen met 3 basisrecepten - pindakaas, kikkererwten en amandelkwark - allemaal met glutenvrij boekweitmeel. Personaliseer de koekjes door te kiezen uit 1 of 2 soorten groenten en fruit en creëer zo het perfecte favoriete koekje voor jouw viervoeter!

Om het feest nog groter te maken, heeft Kelly, van Natuurgeneeskunde en voeding bij dieren, heerlijke recepten samengesteld vol superfoods. Elk recept heeft zijn eigen welzijnsdoel, zoals ondersteuning van de leverfunctie, verzachten van gevoelige buikjes en het afschrikken van vervelende kriebelbeestjes.

Al 2x koekjes besteld bij Pawsome Goodies. Mijn honden vonden ze gelijk super lekker, en dat terwijl ze echt heel erg kieskeurig zijn. De service is top, ben er echt super tevreden over. Een aanrader!

Melanie

Onze honden zijn dol op de lekkere gezonde koekjes van Pawsome Goodies. Ze worden vers bereid met de beste ingrediënten, no nasties. Wij zijn fan!

Isabelle

Ik heb voor mijn maatje Beau zelf ingrediënten uitgekozen voor de koekjes! Snelle levering, alles wordt vers bereid,

Beau zijn mening: smaakt naar meer!

Demi

Ik ben heel blij dat ik in aanraking ben gekomen met de koekjes. Onze hond smult ervan. Door het formaat zijn de koekjes ideaal voor hersenwerk, ze passen goed in allerlei verschillende puzzels en snuffelmatten. Kortom, echt een aanrader!

Leonie

Een lang en gelukkig leven samen
Laat de gezondheid van je hond geen spelbreker zijn!

Verwen je vrolijke viervoeter deze kerst met heerlijke snacks, die zijn gezondheid bevorderen!

kerstlichtjes.png

Ontdek hieronder wat je in de kerstbox kan verwachten!

Jummie

In de box vind je een greep uit het assortiment dat te vinden is in de webshop. Maar het zou geen kerst zijn zonder iets speciaal, dus je mag je ook verwachten aan lekkers dat niet in de webshop te vinden is!

jippie.png

Jippie

Een hond is een van de weinige dieren die ook na de puppytijd blijft spelen. In spel kan je hond zijn natuurlijke/genetische behoeften de vrije loop laten. Met de kerstbox gun je je hond ook actieve momenten vol geluk! 

jeej.png

Jahee

Voor de ultieme verwenning van je viervoeter, kan je met de DIY recepten zelf de handen uit de mouwen steken.

De liefde gaat door de maag, ook bij jouw hond?

Surprise.png

Surprise!

Kerst zou Kerst niet zijn als er geen extra cadeautjes  in de box zouden zitten. En een surprise zou een surprise niet zijn als ik dat nu al verklap. Dus... nog even geduld!

Laat Kerst ook voor jouw hond
één groot feest zijn!

Claim hier één van de 10 beschikbare kerstboxen.

Onze Duitse herder vindt de koekjes heel lekker! Ze krijgt last van uitslag bij teveel (dierlijke) proteïnen in haar dieet, dus deze koekjes zijn een goede aanvulling.
 

Sofie

Mijn honden genieten van de koekjes. We gebruiken ze voor verschillende activiteiten: als beloning, tijdens hersenwerk en gewoon stiekem tussendoor als lekkernij. Ze ruiken heerlijk! Echt een aanrader!

Bianca

Mijn hond is best wel een kieskeurig hondje wat betreft haar eten. Maar zodra ik de koekjes van Pawsome Goodies bovenhaal doet ze er alles voor! Het grote voordeel: ze zijn de perfecte maat. Zeer grote aanrader!

Jarno

Ik had hondenkoekjes bij Sarah besteld. Mijn Sheltie was er meteen dol op! Niet alleen hij vond ze heerlijk, ook bij de katten was het een groot succes! Je merkt dat alles met liefde gemaakt is.

Shiela

Veelgestelde vragen

Mijn hond heeft een gevoelige maag, is deze box dan iets voor hem?

De koekjes worden gemaakt met verse ingrediënten die licht verteerbaar zijn. Er worden geen onnatuurlijke smaakmakers, bewaarmiddelen of andere chemische extra's toegevoegd, waardoor de meeste gevoelige buikjes geen last ondervinden van deze koekjes.

Mijn hond heeft een allergie, kan ik de Kerstbox dan bestellen?

Pawsome Goodies is ontstaan vanuit het idee dat alle honden, ongeacht de allergie die ze hebben, gezond moeten kunnen snacken. Het zou heel raar zijn als er bij deze Kerstbox geen rekening gehouden wordt met de individuele noden van de honden. Bij het bestellen, zal je kunnen aangeven waaraan je hond allergisch is. Ik zorg er dan voor dat de inhoud van de box op geen enkele manier in aanraking komt met die allergenen. Wij willen deze Kerst enkel vrolijke viervoeters en gelukkige hondenouders!

Wanneer en hoe wordt de Kerstbox verstuurd?

Gezien alles vers gemaakt wordt, is de tijd die nodig is om de boxen samen te stellen op voorhand moeilijk in te schatten. Het enige dat zeker is, is dat je de box in de week voor Kerst in huis zal hebben. De verzending gaat via DHL. Bij het afrekenen kan je kiezen om het pakket bij je thuis te laten bezorgen of af te halen in een DHL ServicePoint. Woon je in de buurt en kom je je pakket liever ophalen? Ook helemaal prima! Dan spreken we samen een moment af. Woon je in Anna Jacobapolder of Sint Philipsland, dan kan ik de box ook persoonlijk komen afgeven. Verschillende mogelijkheden dus. Weet je niet wat kiezen? Stuur me een berichtje en ik kijk graag even mee.

Wat is de prijs voor de Kerstbox?

De kerstbox kan je bestellen voor 39,95€  voor 1 hond of €49,95 voor 2 honden.

Waarom zijn er maar 10 boxen beschikbaar?

Alle koekjes worden door mij, in mijn keuken gemaakt. Gezien ik ook de mogelijkheid geef om de box te laten aanpassen aan de allergieën en gevoeligheden van je hond, is 'massaproductie' niet mogelijk. Ik heb ook maar 24 uur in een dag, dus ik moet het kleinschalig houden. Als je kiest voor een Kerstbox van Pawsome Goodies heb je een origineel, op maat gemaakt cadeau onder de Kerstboom liggen. Iets om naar uit te kijken!

Ligt 1 van de 10 boxen deze kerst bij jouw onder de boom?

Dat wil je toch niet missen?

Hi, ik ben Sarah! Hondenmama van Fenn en Nila

sarah2.png

Wat fijn dat je helemaal tot het einde van deze pagina gelezen hebt! Na alle informatie over de goed gevulde Kerstbox, stel ik mezelf ook graag even voor. 

Ik ben Sarah, leerkracht basisonderwijs van opleiding, maar na enkele niet zo fijne ervaringen in het onderwijs terechtgekomen in de autowereld, waar ik nu werk als Account Manager voor een laadpaalinstallateur. Samen met mijn man, Stijn, en onze twee aapjes Fenn en Nila, wonen wij in het super rustige Anna Jacobapolder (Sint Philipsland, Zeeland). Als je mij hoort praten valt je vast op dat ik niet erg Nederlands klink. Klopt! Mijn man en ik zijn 2 jaar geleden van België naar Nederland verhuisd. Voornamelijk om Fenn, en nu ook Nila, rust te gunnen.

Die rust kan ze goed gebruiken. Fenn werd als pup 3 keer aangevallen door een loslopende hond en Nila heeft haar eerste maanden alleen op straat doorgebracht. Beide geen ideale start dus. Om hen het beste leven te kunnen geven, vol zelfvertrouwen en vertrouwen in de wereld, ben ik in 2019 gestart met de opleiding tot Kynologisch Instructeur. Op dit moment studeer ik verder tot hondengedragsexpert.

Via Pawsome Together help ik hondeneigenaren hun hond beter te begrijpen om zo een sterk team te vormen samen. Een team waarbij vertrouwen, respect, samenwerken en fun centraal staan.

Mijn wens is dat alle honden gehoord kunnen worden en gezien worden als levende wezens die even veel recht hebben om op deze aarde rond te lopen, als de mensen.

bottom of page