top of page

Frequently Asked Questions

Hoe kan ik je helpen?

MIJN HOND HEEFT EEN VOEDSELALLERGIE. WAT NU?

De mix-and-match koekjes hebben als specifiek doel om een recept samen te kunnen stellen, waarbij alle voedselallergieën van je hond vermeden kunnen worden. De bestellingen worden apart gemaakt, zodat er ook geen kruisbesmetting kan plaatsvinden. Noteer zeker waaraan je hond allergisch is als opmerking bij je bestelling. Zo kan er rekening mee gehouden worden.

HOELANG ZIJN DE KOEKJES HOUDBAAR?

Er worden geen bewaarmiddelen gebruikt bij het maken van de koekjes, waardoor ze niet eeuwig houdbaar zijn. Maar geloof me, je hond zal er verzot op zijn, dus eeuwig hoeven ze niet mee te gaan ! Reken erop dat de koekjes zeker 3 weken meegaan, meestal kan het zelfs langer, tot maanden. Tip: bewaar de koekjes niet luchtdicht, als ze kunnen ademen, gaan ze langer mee.

WAT IS DE LEVERTERMIJN?

De koekjes worden op bestelling en vers gemaakt. Dat betekent dat ze niet de volgende dag de deur uit kunnen. Reken erop dat ze binnen 10 werkdagen bij jou aan de deur staan.

WAT ALS MIJN HOND DE KOEKJES NIET LUST?

Aangezien de koekjes speciaal voor jouw hond gebakken zijn, kan ik ze helaas niet terugnemen. Bij de mix-and-match koekjes kan je wel een testpakket bestellen. Daarin zitten de 3 basisrecepten met een veelvoorkomende smaak groete/fruit. Lust je hond een van die smaken niet, laat het zeker weten bij je bestelling, dan wordt dat aangepast.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN?

Je kan tot 2 dagen na de aankoop je bestelling annuleren. Wil je graag je bestelling annuleren? Stuur me dan een mailtje of WhatsApp met je naam en de nummer van je bestelling. Ik bekijk dan of annuleren nog mogelijk is en stort het aankoopbedrag terug als de bestelling geannuleerd is.

bottom of page