top of page
PAWSOME GOODIES (3).png

Ons winkelbeleid

Duidelijke en eerlijke communicatie. Daar gaan we voor!
Mocht er onverhoopt toch ergens een probleem ontstaan, aarzel niet om ons te contacteren. Ik ga graag samen om zoek naar de meest passende oplossing.

Pawsome Goodies is niet zomaar een webshop. Alles wordt vers en op maat gemaakt. Dat betekent dat er veel tijd en liefde in kruipt. Alleen het allerbeste voor alle vrolijke viervoeters en hun bewuste hondenouders! In ruil daarvoor vraag ik het nodige respect voor mijn manier van werken en ook van jouw kant open en eerlijke communicatie. Op die manier kan iedereen genieten van gezonde beloningen en snacks!

Ons verzendbeleid

De koekjes worden op bestelling en vers gemaakt. Dat betekent dat ze niet de volgende dag de deur uit kunnen. Reken erop dat ze binnen 10 werkdagen bij jou aan de deur staan.

Op het moment dat jouw bestelling afgewerkt is, ontvang je een mail met een track & trace code.
Zo blijf je op de hoogte en kan je aftellen tot wanneer de bezorger voor je deur staat met al dat lekkers!

De verzendkosten worden bij het afrekenen berekend.

Gratis verzending in Nederland en België vanaf €50.

Annuleren / Retourneren

De kleine lettertjes

Annuleren

Je kan tot 2 dagen na de aankoop je bestelling annuleren.

Wil je graag je bestelling annuleren? Stuur me dan een mailtje of WhatsApp met je naam en het nummer van je bestelling. Ik bekijk dan of annuleren nog mogelijk is en stort het aankoopbedrag terug als de bestelling geannuleerd is.

Retourneren

Aangezien de koekjes speciaal voor jouw hond gebakken zijn, kan ik ze helaas niet terugnemen.
Twijfel je of jouw hond de koekjes zal lusten? Bij de mix-and-match koekjes kan je een testpakket bestellen. Daarin zitten de 3 basisrecepten met een veelvoorkomende smaak groete/fruit. Lust je hond een van die smaken niet, laat het zeker weten bij je bestelling, dan wordt dat aangepast.

Algemene voorwaarden

Klik HIER om het uitgebreide document met de algemene voorwaarden te raadplegen.

bottom of page